I ZADAR SE UKLJUČIO Pomozimo svi zajedno malenoj Mili Rončević da preživi! I ZADAR SE UKLJUČIO Pomozimo svi zajedno malenoj Mili Rončević da preživi!
Strašna vijest da život dvogodišnje djevojčice Mile Rončević oboljele od teškog oblika leukemije ovisi o 2,7 milijuna dolara (oko 18 milijuna kuna) koje obitelj... I ZADAR SE UKLJUČIO Pomozimo svi zajedno malenoj Mili Rončević da preživi!

Strašna vijest da život dvogodišnje djevojčice Mile Rončević oboljele od teškog oblika leukemije ovisi o 2,7 milijuna dolara (oko 18 milijuna kuna) koje obitelj treba skupiti za liječenje u američkoj bolnici šokirala je javnost. No nakon prvotnog šoka, građani su se bez puno dvoumljenja odmah uključili u akciju prikupljanja sredstava – jer vremena za čekanje nema.

Obitelj djevojčice živi u Rijeci, a otac malene Mile porijeklom je iz Rovanjske kraj Zadra. Marin Rončević medijima je rekao kako nisu htjeli tražiti novac, nego prodati imovinu i tako skupiti novac, ali službeni odgovor bolnice o troškovima bio je van svih očekivanja – trostruko veći iznos od onog za kojeg su znali neslužbeno. Iz bolnice su poručili da se liječenje ne može plaćati u ratama ni mjesečno.

Stoga je u kratkom roku organizirana akcija koju su podržali brojni mediji, te se i putem Facebooka širi objava uz molbu za pomoć. Riječ je o uistinu velikom iznosu koji nije lako skupiti, no Hrvati su više puta do sada pokazali veliko srce, a kada se dobri ljudi ujedine – ništa nije nemoguće.

Stoga pomozimo svi zajedno, i uplatim koliko tko može na slijedeći račun:

HR3641330063110002644 u Banci Kovanica Varaždin na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”.

Za plaćanja iz inozemstva BIC/SWIFT je SKOVHR22.

 • Anonimno

  30. ožujka 2019. #1 Author

  Di je sad Drzava,Crkva i ostale smisne ustanove?!

  Odgovori

  • Anonimno

   30. ožujka 2019. #2 Author

   Dragi moji, ni država, ni političari, niti ovakva crkva nisu vrijedni ni jedne naše riječi. Nemojte ih spominjati. Nije vrijedno. Nikad nisi mogao na njih računati. I nije istina da,, mali,, čovjek pomaže. Dokazalo se puno puta da je taj mali čovjek ljudina… veći ne može biti, i ne mora

 • Anonimno

  1. travnja 2019. #3 Author

  Uspjesno lijecenje maloj djevojcici!
  Ne razumijem zasto ide u USA na lijecenje? Sta je sa nasim bolnicama i doktorima?

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.