IAKO GRGUROVIĆ TVRDI DA JE FAINA U RUSIJU POSLALA TURISTIČKA ZAJEDNICA On tvrdi da je sve troškove sam platio! IAKO GRGUROVIĆ TVRDI DA JE FAINA U RUSIJU POSLALA TURISTIČKA ZAJEDNICA On tvrdi da je sve troškove sam platio!
Nakon što je na portalu Kalelarga info objavljen članak o tome kako u Turističkoj zajednici Grada Zadra vlada nered, slikovito rečeno – raspašoj, budući... IAKO GRGUROVIĆ TVRDI DA JE FAINA U RUSIJU POSLALA TURISTIČKA ZAJEDNICA On tvrdi da je sve troškove sam platio!

Nakon što je na portalu Kalelarga info objavljen članak o tome kako u Turističkoj zajednici Grada Zadra vlada nered, slikovito rečeno – raspašoj, budući da je gradonačelnik Kalmeta prije dvije godine rekao kako direktor Šupe radi loše, ali ga nije smijenio, a sada se mjesecima odugovlači s izborom novog direktora, te na putovanja šalju ljudi koji nisu zaposleni tamo, reagirao je Tomislav Fain.

Podsjetimo, za njega je predsjednik Turističkog vijeća, Dražen Grgurović, u razgovoru za Zadarski list, rekao kako je otputovao u Rusiju na sajam turoperatora kao predstavnik Turističke zajednice, te da ga je tamo poslala Turistička zajednica.

Kako nam nije logično da se, pored svih zaposlenika koji su za svoj posao dobro plaćeni i koji bi trebali odrađivati, na sajam šalje privatni poduzetnik Tomislav Fain, te ga se za to dodatno plaća, to smo i napisali.

Međutim, Tomislav Fain nam se obratio pismenim putem tvrdeći kako on mukotrpan i naporan posao za Turističku zajednicu obavlja o svom trošku.

“Moje troškove u Rusiji platila je agencija Terra” – istaknuo je Fain.

Nikakvu dokumentaciju kojom potvrđuje ovu svoju tvrdnju nije nam poslao.