IAKO SU RADNIKA OD GOTOVINE NAPALA 4 NASILNIKA Policija procesuirala samo dvojicu! IAKO SU RADNIKA OD GOTOVINE NAPALA 4 NASILNIKA Policija procesuirala samo dvojicu!
Iako su zaposlenika tvrtke Pelagos, u vlasništvu generala Ante Gotovine i njegova partnera Milana Mandića, Kamerunca Rivesa Millera Djiofacka Neguensija, u restoranu Macola napala... IAKO SU RADNIKA OD GOTOVINE NAPALA 4 NASILNIKA Policija procesuirala samo dvojicu!

Iako su zaposlenika tvrtke Pelagos, u vlasništvu generala Ante Gotovine i njegova partnera Milana Mandića, Kamerunca Rivesa Millera Djiofacka Neguensija, u restoranu Macola napala četvorica napadača, pred brojnim svjedocima, policija je danas izvijestila o provedenom kriminalističkom istraživanju i optužnim prijedlozima samo dvije osobe.

“Policijski službenici PU ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 52 i 31 godine koje se sumnjiči da su 6. prosinca oko 22.30 sati verbalno i fizički napali 30-godišnjeg državljanina Kameruna s privremenim boravištem u Biogradu u ugostiteljskom objektu na odmorištu Žir autoceste A1. Protiv obojice je podnijet optužni prijedlog zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o suzbijanju diskriminacije.” – priopćila je PU ličko-senjska.

Inače, Rives Miller Djiofack Neguensij u razgovoru za Zadarski list kazao kako su ga napala 4 napadača, nanijeli mu ozljede nožem na predjelu lica i uha, a da ga putnici autobusa nisu zaštitili, život bi mu bio ozbiljno ugrožen.

Javnost je zgrožena ovim činom, mnogi građani su šokirani napadom na Kamerunca, koji je motiviran rasnom netrpeljivošću.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.