IAKO SU RADNIKA OD GOTOVINE NAPALA 4 NASILNIKA Policija procesuirala samo dvojicu!

Iako su zaposlenika tvrtke Pelagos, u vlasništvu generala Ante Gotovine i njegova partnera Milana Mandića, Kamerunca Rivesa Millera Djiofacka Neguensija, u restoranu Macola napala četvorica napadača, pred brojnim svjedocima, policija je danas izvijestila o provedenom kriminalističkom istraživanju i optužnim prijedlozima samo dvije osobe.

“Policijski službenici PU ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 52 i 31 godine koje se sumnjiči da su 6. prosinca oko 22.30 sati verbalno i fizički napali 30-godišnjeg državljanina Kameruna s privremenim boravištem u Biogradu u ugostiteljskom objektu na odmorištu Žir autoceste A1. Protiv obojice je podnijet optužni prijedlog zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o suzbijanju diskriminacije.” – priopćila je PU ličko-senjska.

Inače, Rives Miller Djiofack Neguensij u razgovoru za Zadarski list kazao kako su ga napala 4 napadača, nanijeli mu ozljede nožem na predjelu lica i uha, a da ga putnici autobusa nisu zaštitili, život bi mu bio ozbiljno ugrožen.

Javnost je zgrožena ovim činom, mnogi građani su šokirani napadom na Kamerunca, koji je motiviran rasnom netrpeljivošću.