Igralište ŠC Višnjik licencirano za službene nogometne utakmice

U Športskom centru Višnjik danas je obavljena inspekcija velikog nogometnog terena s umjetnom travom od strane predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza, a povodom licenciranja igrališta za službene utakmice mlađih dobnih kategorija.

Kako su dovršetkom obnove svlačionica zadovoljeni svi potrebni uvjeti, ŠC Višnjik će od ove sezone postati licencirano igralište, na kojemu će nogometni klubovi moći igrati službene utakmice propisanog ranga.

Tako će i djeca iz naše škole nogometa uskoro prvi put ugostiti svoje sportske protivnike na Višnjiku.

– Športski centar Višnjik stvorio je doista vrhunske uvjete za treniranje mladih nogometaša, a posebno mi je drago što ćemo od sada tu moći igrati i službene utakmice. Postavljanjem umjetne trave i njenim pravilnim održavanjem te nedavnim uređenjem svlačionica, ŠC Višnjik je napravio doista puno za razvoj nogometa u našem gradu – rekao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.

Antonio Perica

Na igralištima ŠC Višnjik, velikom te četirima malima, svoje mjesto za trening svakodnevno pronalazi gotovo 1000 mladih zadarskih nogometaša i nogometašica. Među njima i sada već 200 članova našega kluba.

– Uprava Višnjika, na čelu s gospodinom Denisom Karlovićem, doista se potrudila da nam ništa ne nedostaje i u mnogim nam je situacijama izišla u susret, iskazujući razumijevanje za naše potrebe. Osobno smatram da samo na takav način, s ljudima koji razumiju potrebe klubova i sportaša, naš sport može ići naprijed, odnosno razvijati se onako kako svi mi priželjkujemo. Čin licenciranja igrališta za potrebe službenih natjecanja još je jedan korak u tom pravcu i hvala Višnjiku što nam je to omogućio – zaključio je Perica.

Foto: Nenad Opačić