IRENA ĆOSIĆ: Angažirali smo detektiva zbog djelatnika koji je na bolovanju radio kao taksist! IRENA ĆOSIĆ: Angažirali smo detektiva zbog djelatnika koji je na bolovanju radio kao taksist!
Nakon što je jedan zadarski portal objavio kako direktorica Zračne luke Irena Ćosić je angažirala detektiva da prati i uhodi djelatnike, ona se javnosti... IRENA ĆOSIĆ: Angažirali smo detektiva zbog djelatnika koji je na bolovanju radio kao taksist!

Nakon što je jedan zadarski portal objavio kako direktorica Zračne luke Irena Ćosić je angažirala detektiva da prati i uhodi djelatnike, ona se javnosti obratila priopćenjem za medije u kojem pojašnjava:

“Naravno da se ne radi  o nikakvom organiziranom praćenju i uhođenju djelatnika Zračne luke Zadar u radno vrijeme niti nakon radnog vremena, čega nikad nije bilo niti će biti. Ovdje je riječ o izoliranom slučaju djelatnika koji dugi niz godina ima već debeli dosje s raznim upozorenjima o  povredama iz radnih odnosa, a kako su sada  doista postale indicije i dojave da zloupotrebljava bolovanje  pristupilo se u skladu sa zakonskim odredbama  utvrđivanju istinitosti  navoda. Privatna detektivska agencija  je u skladu sa odredbama, ovlastima i metodama definiranim  Zakona od privatnim detektivima (NN 24/09),a kojim nikako nisu ugrožena ljudska prava i temeljne slobode osoba zajamčenih Ustavom Republike Hrvatske, obavila očevid  i u roku dva dana utvrdila  istinitost navoda da je djelatnik za vrijeme  bolovanja obavljao posao taksi službe u svrhu ostvarivanja zarade.

Istom prilikom je izvršena i provjera putem HZZO-a kod nadležnog liječnika o  opravdanosti bolovanja  navedenog djelatnika tako da nije ni ta procedura zaobiđena.

Kako je dokumentirano  izvješće od detektivske agencije dokazalo da se radi o još jednoj težoj povredi radnih odnosa djelatnik je dobio premještaj na drugo niže rangirano radno mjesto s pripadajućom nižom plaćom uz zadnje upozorenje o postupanju poslodavca ukoliko se ponovi ista ili slična radnja.

 Na kraju dajem samo na znanje informaciju da smo pisani upit iz redakcije tog portala danas dobili u 13.55 h i da glavni urednik nije niti pričekao naš odgovor nego odmah objavio članak koji  je složio na pričama rekla-čula-kazala .Pored toga već danima dobivamo iz iste redakcije upite o raznoraznim našim poslovima što se svelo na svakodnevno maltretiranje s očito jednim ciljem koji je poznat  samo glavnom uredniku portala.

S poštovanjem,

Irena Ćosić

http://www.zadar-airport.hr/hr/images/crta_potpis.jpg

 • Kiky

  17. rujna 2015. #1 Author

  Svaka čast gospođo. Dajte mu otkaz i zaposlite nekog s biroa ko želi raditi

  Odgovori

 • Maja

  17. rujna 2015. #2 Author

  Bravo za direktoricu koja se odlučila uhvatiti u koštac s takvima.

  Odgovori

 • Šime Jukić

  17. rujna 2015. #3 Author

  Trebalo bi postaviti nekog u gradsku upravu da provjeri di su zaposlenici. Jer niko ništa ne radi a primau dobre plaće

  Odgovori

 • plenty of fish dating site of free dating

  25. rujna 2015. #4 Author

  Ahaa, its pleasant discussion regarding this post at this
  place at this webpage, I have read all that, so at this time me also commenting
  at this place.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.