ISKUSTVO ZADARSKE STUDENTICE: Poslovi u salonima za erotsku masažu spadaju u TOP 5!

Ovih dana bivša zadarska studentica Maja Šarić priprema izdati svoj prvi roman pod nazivom “Studentske tajne”, u kojem govori o životu studentica, a među njima i onih iz Zadra.
Poseban naglasak je na poslove kojima su se neke od njih bavile kako bi imale za svakodnevne potrebe, a odnose se na rad u salonima za masažu.
“Mnoge cure kako bi zaradile za knjige, hranu, odjeću i izlaske odlučuju se na takve poslove” – kaže Maja.

Dodaje kako se studenticama ne kaže odmah što se od njih očekuje, nego im se ponudi da masiraju ljude za 70-ak kuna po osobi.

“Kasnije im ti klijenti ponude trostruko veći iznos za erotsku masažu ili na što već cure pristanu. Teško im je to odbiti jer se radi o velikim novcima za njihovo poimanje. Primjerice, cura koja normalno masira zaradit će za osam sati 500 kuna, a ona koja pristane raditi erotsku masažu, ona dobije minimalno 2.000 kuna.” – kaže Maja Šarić čija prijateljica je bila voditeljica jednog zagrebačkog salona čiji vlasnik je bio njen nevjenčani suprug.

U akciji PU zagrebačke uhićena je prije tri godine. Sve to Maju je potaknulo da napiše knjigu o studentskom životu i izazovima koje vrebaju studentice. Roman bi trebao biti uskoro objavljen, a ona vrši pregovore s nekoliko izdavačkih kuća.

“Mislim da je tema zanimljiva i u knjizi ću iznijeti sve što znam o tome. Vjerujem da ću imati čitatelje, ali i da ću pomoći mladim i naivnim curama da znaju kakve sve opsanosti ih vrebaju. Nadam se da ću nekoj od njih pomoći da ne napravi krivi korak u životu” – ističe na kraju Maja Šarić.