Iva Bencun: Brendiranje Zadra i razvoj turizma uz suradnju s lokalnom zajednicom

Iva Bencun, nova direktorica Turističke zajednice grada Zadra, poslala je priopćenje za javnost. Objavljujemo ga u nastavku.

“Koristim priliku obavijestiti vas kao predstavnike medija, a zahvaljujući vama i građane i javnost kako s današnjim danom stupam na dužnost direktorice Turističke zajednice grada Zadra.

Izražavam zahvalnost Predsjedniku i članovima Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra na ukazanom povjerenju.

Radujem se novim izazovima i što ću svojim znanjem i iskustvom moći doprinijeti nastavku pozicioniranja i brendiranja našeg grada kao konkurentne turističke destinacije s tendencijom razvoja cjelogodišnjeg i održivog turizma.

Uz već postojeće kulturne, sportske te zabavne manifestacije, marljivo ćemo raditi i na onim novima, te uz suradnju i sinergiju s ostalim dionicima nastojati sadržajno pridonijeti razvoju održivog turizma i kvaliteti života lokalnog stanovništva. Vjerujem da su ključni elementi za uspjeh timski rad, snažna suradnja sa lokalnom zajednicom kroz uključenje što većeg broja dionika zadarskog turizma. Na tim principima postavit ćemo osnovne smjernice za buduće projekte.

Ovim putem zahvaljujem se javnosti na pozitivnoj reakciji na moje nedavno imenovanje na mjesto direktorice TZ grada Zadra, te se radujem izazovima u nadolazećem razdoblju i uspješnoj suradnji.”