IVAN PRTAJIN IZ VRANE POTPISAO ZA HAJDUK: Ostvario mi se san!

Napadač Ivan Prtajin upravo je potpisao ugovor s Hajdukom

Mladi Vranjanin rođen 1996. prve nogometne korake je započeo u Primorcu iz Biograda nakon čega je kao 15-godišnjak prešao u Arbanase iz kojih dalje odlazi u zagrebačku Trešnjevku.

Iz Trešnjevke nakon godinu dana prelazi u mlađe kategorije NK Zagreba gdje provodi vrijeme od 16 do 18 godine. S 18 godina odlazi u talijanski Udinese, u kojem je nastupajući za Primavera tim skupio 49 nastupa i zabio 22 gola.

ivan-prtajin__hajduk_hrS Bijelima već trenira dva mjeseca, a nastupio je u nekoliko prijateljskih dvoboja od kojih se najviše pamti dvoboj protiv Jadrana u Starom Gradu u kojem je postigao četiri zgoditka u visokoj pobjedi 11:0.

– Sretan sam što sam potpisao za najveći hrvatski klub, ne mogu opisati kolika mi je čast što sam tu. Moram reći da se ispunila najveća životna želja, ne samo mene nego i cijele moje obitelji koji su od rođenja veliki hajdukovci. Na meni je sada samo da radim, nametnem se treneru, a svojim zalaganjem i dobrim igrama želim opravdati povjerenje – rekao je Prtajin prilikom potpisivanja ugovora.

Izvor: Portal Biograd