Ivan Šimičević glumi velikog Hrvata, a pobjegao u Sidney dok su heroji ginuli Ivan Šimičević glumi velikog Hrvata, a pobjegao u Sidney dok su heroji ginuli
Ivan Šimičević, glavni “savjetnik za informiranje” novog načelnika Općine Jasenice, Stipe Vulića, koji ga očito loše savjetuje, Jugoslaven je koji je prije rata pobjegao... Ivan Šimičević glumi velikog Hrvata, a pobjegao u Sidney dok su heroji ginuli

Ivan Šimičević, glavni “savjetnik za informiranje” novog načelnika Općine Jasenice, Stipe Vulića, koji ga očito loše savjetuje, Jugoslaven je koji je prije rata pobjegao u Australiju. Dok su drugi mještani Jasenica ginuli braneći Hrvatsku i svoje domove, koji su nažalost srušeni i zapaljeni, Šimičević je pobjegao u Australiju.

Šimičević kukavički pobjegao u Australiju i tamo proveo rat, a sada izigrava velikog domoljuba

Dok su se mnogi Hrvati kad je počeo Domovinski rat vraćali iz inozemstva u Hrvatsku i branili je od neprijatelja, bili ranjavani i ginuli, Šimićević je išao po koncertima u Australiji, djecu naslikavao s pjevačima, zabavljao se i uživao, a kad je vidio da su Hrvati uz ogromne žrtve i izgubljene ljudske živote izborili slobodnu i neovisnu Hrvatsku, Šimičević je nabacio masku domoljuba i velikog Hrvata.

Slika se za Facebook sa hrvatskom zastavom i znakovljem, izigrava velikog fana Marka Perkovića Thompsona, koji je za razliku od njega branio domovinu, itd.

Ivan Šimičević okićen hrvatskim grbovima, u vrijeme rata sklonio se u Australiju

Postao je Facebook ratnik, iz Australije okuplja Jaseničane na Facebooku i glumi brigu za mjesto. Mladi ne znaju, ali stariji znaju kako je pobjegao prije rata i kako ga onda kad je trebalo nije bilo u Jasenicama.

Žalosno je da je upravo takav lik glasnogovornik načelnika Vulića, čiji otac nije pobjegao kad je zaratilo, poznat je kao dobar automehaničar u Jasenicama i nema sličnosti s dotičnim Šimičevićem.

Dotični Šimičević tako da bi se dodvorio mladom Vuliću kleveće novinare kojima su baka i djed iz Jasenica, a ne pokazuje ni malo poštovanja prema mnogim članovima te obitelji koji su branili Jasenice u ratu i krvarili dok je on kukavički pobjegao i uživao u Australiji, te vodio djecu po koncertima.

Ivan Šimičević 1992. slikao se s Oliverom Dragojevićem. Obilazio je koncerte po Australiji dok su naši hrabri ratnici ginuli braneći Jasenice, Maslenicu i smrzavajući se po buri na Velebitu

Foto: Facebook