IVE ADŽIĆ NAŠAO ŽENU: Hvala svima koje su mi se javile

Nakon što je svoju životnu priču ispričao u članku objavljenom na portalu Kalelarga, Ivi Adžiću stvari su krenule na bolje.

Podsjetimo, riječ je o 64-godišnjem povratniku iz Australije, koji je prije sedam godina ostao udovac kada mu je supruga umrla od karcinoma.

Nakon smrti supruge još je neko vrijeme živio u Sidneyu, gdje ima sina i unuke, ali prije godinu dana vratio se u rodni Biograd.

U članku je ispričao kako bi volio naći životnu družicu, neku poštenu i skromnu ženu, svojih godina, te smo tom prilikom objavili i broj mobitela.

“Javilo mi se puno žena, nekima nisam uspio ni uzvratiti poziv, pa im se ovom prilikom ispričavam. Upoznao sam jednu ženu, samo ću reći da se Marija zove. Polako se upoznajemo i imamo puno toga zajedničkoga. Više od toga neću reći. – tajanstven je barba Ive.

S nekim ženama koje su mu se javile razvio je prijateljski odnos, te se s njima čuje, a i nađe na kavi skupa sa svojom izabranicom.

“Volimo se družiti, a i puno je žena mojih godina koje nemaju s kime prijateljski popričati. Evo ja pozivam i druge muškarce da naprave slično što i ja, da se druže i obogate svoj život. ” – kazao je Ive Adžić.