IVE ADŽIĆ: Tražim ženu za brak!

Povratnik iz Australije, 64-godišnji Ive Adžić, cijeli svoj život proveo je u Australiji, odakle se u rodni Biograd vratio prije malo manje od dvije godine.

U Sidneyu mu je ostao živjeti sin jedinac, a on je odlučio da je za njega dosta života u tuđini.

Ive je udovac, supruga mu je od karcinoma dojke umrla prije šest godina i otada je sam. Želio bi, kaže, naći suprugu Hrvaticu.

“U Australiji su žene drugačije od naših žena, ne bih se nikad mogao oženiti s jednom takvom. Čekao sam da se vratim u Biograd, pa da potražim ženu za sebe. Pokušao sam preko Facebooka, učlanio sam se u neke grupe, ali uzalud. Tamo su sve mlade cure željne zabave i provoda, a meni treba ozbiljna žena. ” – ispričao nam je Ive Adžić dodajući kako mu je najvažnije da osoba ima moralne vrijednosti i da je poštena. Izgled i zanimanje mu nisu toliko bitni.

“Situiran sam, novac mi je predstavlja problem, stambeno pitanje sam riješio. Mislim da sam dobar i poželjan partner za brak. Već je prošlo dugo vremena od smrti moje supruge i teško mi pada samoća. Volio bih da imam nekoga s kim ću provesti ostatak života.” – kazao je Adžić dodajući kako ostatak života želi provesti putujući, uživajući u odmoru i šetnjama plažama i brizi za kućne ljubimce.
Pozvao je sve zainteresirane žene da mu se jave bez ikakve obaveze.
“Možemo popiti kavu i porazgovarati, pa ćemo vidjeti što i kako dalje. Društven sam, napominjem da mi ne pada na pamet biti naporan. Moj broj mobitela je 091/973-5547.” – kazao je na kraju naš sugovornik.