Ive Županović predstavio novi spot za pjesmu “Oprosti mi” Ive Županović predstavio novi spot za pjesmu “Oprosti mi”
Zadranin Ivan Ive Županović je 18. travnja javnosti predstavio novi spot za pjesmu “Oprosti mi”. Ljubavnu pjesmu čije stihove potpisuje Vjeko Alilović, za koju... Ive Županović predstavio novi spot za pjesmu “Oprosti mi”

Zadranin Ivan Ive Županović je 18. travnja javnosti predstavio novi spot za pjesmu “Oprosti mi”. Ljubavnu pjesmu čije stihove potpisuje Vjeko Alilović, za koju je glazbu skladao Duško Rapotec Ute, dok aranžman potpisuje Ivan Popeskić, “Oprosti mi”, predstavio je na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

“Pjesma je napravljena u sanremovskom i mediteranskom štihu. Karakterno i žanrovski mi to jako odgovara, a opet je sve skupa upakirano u urbani i moderni pop, što je po meni dobra kombinacija. Ima jaku emotivnu poruku i harmonijski moćan refren, lako pamtljiv”, kazao je Županović svojedobno za Radio Dalmaciju i najavio da će „Oprosti mi“ već tijekom veljače dobiti i spot. To se malo odužilo, pa je spot konačno ugledao svjetlo dana ovog ponedjeljka….https://youtu.be/pD-DWpTf0Sk