IVICA ARBANAS (HVIDRA): Pozivam Tomislava Karamarka i Božu Petrova da daju ostavke! IVICA ARBANAS (HVIDRA): Pozivam Tomislava Karamarka i Božu Petrova da daju ostavke!
OTVORENO PISMO UDRUGE HVIDR-a ZADAR ČLANOVIMA VLADE I ZASTUPNICIMA HRVATSKOG SABORA: “Ovim otvorenim pismom želimo apelirati na članove Vlade RH i zastupnike Hrvatskog Sabora... IVICA ARBANAS (HVIDRA): Pozivam Tomislava Karamarka i Božu Petrova da daju ostavke!

OTVORENO PISMO UDRUGE HVIDR-a ZADAR ČLANOVIMA VLADE I ZASTUPNICIMA HRVATSKOG SABORA:
“Ovim otvorenim pismom želimo apelirati na članove Vlade RH i zastupnike Hrvatskog Sabora da prekinu gledati isključivo osobne interese i da napokon naprave ono što je najbolje za cijelu Državu i sve njene građane!
Zbog jednog ili dva čovjeka raspisivati nove izbore koji će skupo koštati sve građane nikako ne smatramo pametnom idejom! Pogotovo, ako je velika vjerovatnoća da se i nakon tih izvanrednih izbora i potrošenih novaca dobije vrlo slična slika kao i nakon posljednjih izbora, te će se opet morati sklapati svakakve koalicije.
Ako su se hrvatski branitelji u interesu Hrvatske Države bespogovorno odricali vlastitog života i zdravlja, ne vidimo u čemu je problem da dvoje odgovornih domoljubnih političara, kao što su Tomislav Karamarko i Božo Petrov, daju svoje ostavke za boljitak Lijepe Naše?!
Iz kuta hrvatskih branitelja gledano- napokon smo dobili ministra koji želi raditi u korist hrvatskih branitelja. Ministar Medved pokrenuo je rad po Projektnim timovima u koje su uključeni branitelji i stručnjaci po čak 11 važnih područja koji su već počeli sa radom, sa željom da svojim znanjem i iskustvom doprinesu stvaranju novih, jedinstvenih zakona koji se tiču hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.
Smatramo to jako važnim za braniteljsku populaciju i nikako ne želimo da se sad taj rad prekine zbog dolaska nekih novih Vlada i ministara.
Koliko vidimo, radi se i po svim ostalim Ministarstvima dobro i mišljenja smo da povratak na politiku koja je izgubila posljednje izbore nikako ne bi bio dobar za hrvatske građane, jer da je ista bila dobra – narod je ne bi mijenjao i ostala bi na vlasti.
Hrvatski narod nema više ni vremena ni mogućnosti podnositi neke nove eksperimente koje, Vi gospodo, želite provoditi!
Stoga, prestanite s igrama i igricama na naš račun!
Gospodine Karamarko i gospodine Petrov, pustite ljude da rade svoj posao i odrecite se svojih pozicija za dobrobit ove Države i njezinog naroda!
A Vi, gospođe i gospodo zastupnici u Hrvatskom Saboru, popunite Saborske klupe i ponašajte se odgovorno i u skladu sa dužnosti na koju ste izabrani ili i Vi odstupite i prepustite svoja mjesta onima kojima bi radili!”

Ivica Arbanas, predsjednik Udruge HVIDR-a Zadar