Ivica Sikirić Ićo u subotu, 18. lipnja, nastupa u Poličniku – ulaz je besplatan! Ivica Sikirić Ićo u subotu, 18. lipnja, nastupa u Poličniku – ulaz je besplatan!
Općina Poličnik poziva na koncert Ivice Sikirića Iće koji će se održati u subotu, 18. lipnja s početkom u 21 sat kod sportske dvorane... Ivica Sikirić Ićo u subotu, 18. lipnja, nastupa u Poličniku – ulaz je besplatan!

Općina Poličnik poziva na koncert Ivice Sikirića Iće koji će se održati u subotu, 18. lipnja s početkom u 21 sat kod sportske dvorane u Poličniku. Koncert je besplatan, a posjetitelji će uz glazbu moći uživati i u hrani i piću. 

Nakon što je prošle godine iznova osvojio publiku pjesmom „Opet je jubin cilin tilon“, Ivica Sikirić Ićo ove je godine sve traženiji domaći izvođač. Napunio je zagrebački Lisinski, a sada dolazi u Poličnik kako bi raspjevao i rasplesao domaće i njihove goste. 

Opet je jubin cilin tilon – Ivica Sikirić Ićo  https://www.youtube.com/watch?v=aqAKaTL1bjo 

Njegove pjesme na YouTubeu bilježe i preko milijun pregleda. On sam za pjesmu „Opet je jubin cilin tilon“ kaže kako mu je okrenula život. No, ne smijemo izostaviti ni evergreene „Najlipša si“, „Postelja od ruža“ i duet s Tomislavom Bralićem „Ribar sam star“. 

Ribar sam star – Tomislav Bralić i Ivica Sikirić Ićo  https://www.youtube.com/watch?v=yFnXj0f5JiU 

Zato, ako ste željni dobre glazbe, dođite na koncert i pjevajte s nama u glas!