Ivo Žuvela: Klarić više nije član našeg kluba jer prelazi u HSP AS Ivo Žuvela: Klarić više nije član našeg kluba jer prelazi u HSP AS
Ivica Ivo Žuvela poslao je priopćenje za javnost, objavljujemo ga u cijelosti. “Klub vijećnika izabranih s liste grupe birača dr. Ivica Žuvela ovim putem ... Ivo Žuvela: Klarić više nije član našeg kluba jer prelazi u HSP AS

Ivica Ivo Žuvela poslao je priopćenje za javnost, objavljujemo ga u cijelosti.

“Klub vijećnika izabranih s liste grupe birača dr. Ivica Žuvela ovim putem  želi obavijestiti javnost da gospodin Nenad Klarić više nije član našeg Kluba u Županijskoj skupštini Zadarske županije. Poznato je da su se vijećnici Domovinskog pokreta pridružili našem Klubu s namjerom da im se omogući bolji i lakši rad u Skupštini.

S obzirom da je g. Klarić u finalnom stadiju dogovora o prelasku u HSP-AS, a kako je to suprotno načelima našega djelovanja u Skupštini Zadarske županije donesena je odluka da vijećnik Nenad Klarić više ne može biti dio Kluba izabranih s liste grupe birača  dr. Ivica Žuvela.

Kao nezavisni vijećnici smatramo da se svaki akter na političkoj sceni determinira svojim političkim djelovanjem, te je sukladno tome odgovornost prema biračima na njemu samom.”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.