Iz Ancone u Zadar stižu 34 osobe; Dočekat će ih epidemiolozi Iz Ancone u Zadar stižu 34 osobe; Dočekat će ih epidemiolozi
Iz Ancone katamaranom sutra oko 18.30 u Zadar stižu 34 osobe. Radi se o 20 hrvatskih državljana i 14 državljana Crne gore, najavio je... Iz Ancone u Zadar stižu 34 osobe; Dočekat će ih epidemiolozi

Iz Ancone katamaranom sutra oko 18.30 u Zadar stižu 34 osobe. Radi se o 20 hrvatskih državljana i 14 državljana Crne gore, najavio je ministar Božinović.

Prilikom njihova dolaska bit će prisutni epidemiolog, sanitarni inspektor, te granična policija. Utvrdit će se se imaju li simptome, jesu li bili u kontaktu sa zaraženom osobom ili na rizičnom području. Oni koji nisu hrvatski državljani bit će prepraćeni u Crnu Gori, a ostali u samoizolaciju uz aktivni madzor epidemiologa.

“U proteklom 24-satnom razdoblju u Republici Hrvatskoj imamo 47 novih COVID-19 pozitivnih bolesnika, što znači da u ovom trenutku imamo 1126 pozitivnih bolesnika”, kazao je ministar zdravstva Vili Beroš.

Ukupno je učinjeno 9833 testiranja, od čega u zadnja 24 sata 583.

“Nažalost, imamo četiri novopreminule osobe, sve četiri u KBC-u Osijek, a riječ je o osobama starije životne dobi i svi su bili kronični bolesnici. Dakle, ukupno u Hrvatskoj imamo 12 preminulih osoba”, napomenuo je ministar.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.