Iz Zadra prema Petrinji otišlo šest velikih šlepera hrane i potrepština za stradale Iz Zadra prema Petrinji otišlo šest velikih šlepera hrane i potrepština za stradale
Iz Zadra je u Petrinju stiglo šest šlepera punih hrane, vode, raznih potrepština, deka i odjeće za ljude pogođene potresom na tom području. Brojni... Iz Zadra prema Petrinji otišlo šest velikih šlepera hrane i potrepština za stradale

Iz Zadra je u Petrinju stiglo šest šlepera punih hrane, vode, raznih potrepština, deka i odjeće za ljude pogođene potresom na tom području.

Brojni građani sudjelovali su u akciji, rijeke ljudi slijevale su se na Višnjik s paketima pomoći, a lavovski posao odradili su i volonteri.

Mate Lukić, voditelj odjela civilne zaštite Grada Zadra, sve je vrijeme bio tamo i pomagao.

U razgovoru za Kalelarga info je poručio:

“Zahvalio bih se još jednom svima koji su velikodušno u ovim teškim vremenima odvojili od sebe da bi dali onima kojima treba, našoj Petrinji, Sisku i svim selima pogođenim ovom nesrećom. Veliko hvala i svima koji su primili unesrećene obitelji, i onima koji su osobno otišli gore pomoći. Tu su i naši volonteri koji su bez odmora radili dva dana. Hvala Crvenom križu, Tornadu, Torcidi, udruzi Bellus, Incijativi mladih Sinjoretovo… Hvala i onima koji su konstantno bili na liniji i pomagali sve što nam je zatrebalo, kao i ugostiteljima koji su slali tople napitke i hranu za volontere. Svim ljudima dobre volje veliko hvala!” – poručio je Lukić.

mate lukic 800x415

IMG-20201230-WA0040_copy_1024x692

IMG-20201230-WA0022_copy_1024x692

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.