IZBORI Bernardić u Sukošanu izrazio podršku Mariji Dražić i Marinu Keranu IZBORI Bernardić u Sukošanu izrazio podršku Mariji Dražić i Marinu Keranu
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić posjetio je danas Sukošan u društvu predsjednice Županijskog odbora SDP-a Renate Sabljar Dračevac. Sastao se s predsjednikom općinske organizacije Marinom... IZBORI Bernardić u Sukošanu izrazio podršku Mariji Dražić i Marinu Keranu

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić posjetio je danas Sukošan u društvu predsjednice Županijskog odbora SDP-a Renate Sabljar Dračevac.

Sastao se s predsjednikom općinske organizacije Marinom Keranom, te kandidatima s izborne liste SDP-a za općinu Sukošan.

Podsjetimo, kandidatkinja SDP-a za načelnicu je nezavisna Marija Dražić, a Marin Keran je kandidat za zamjenika načelnice. Ovim posjetom Bernardić im je izrazio podršku, te je uvjeren da će na predstojećim izborima ostvariti izvrsan rezultat.

Marin Karan je kazao kako se nada da će Sukošan po prvi put nakon lokalnih izbora imati ženu za načelnicu.

Najavio je i veliki predizborni skup SDP-a koji će se održati iduću srijedu u Domu kulture s početkom u 20 sati. Nakon razgovora s novinarima, članovi SDP-a druženje s vodstvom stranke nastavili u caffe baru Azzuro.

20170510_133110_crop_800x450

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.