JAKOV SURAĆ: “Nisam pretukao Hrvoja Bajla, to je laž i podmetanje!” JAKOV SURAĆ: “Nisam pretukao Hrvoja Bajla, to je laž i podmetanje!”
Nakon što je sinoć, u 20.11 sati, zadarski novinar i vlasnik portala Zadar News, Hrvoje Bajlo, na svom Facebook profilu napisao kako se nalazi... JAKOV SURAĆ: “Nisam pretukao Hrvoja Bajla, to je laž i podmetanje!”

Nakon što je sinoć, u 20.11 sati, zadarski novinar i vlasnik portala Zadar News, Hrvoje Bajlo, na svom Facebook profilu napisao kako se nalazi u Općoj bolnici Zadar, te da ga je pretukao bivši kapetan NK Zadar, Jakov Surać, objava je izazvala veliku pažnju javnosti, a podršku Bajlu uputili su brojni kolege i poznanici. Kasnije je objavio da mu je slomljena ruka i da je policiji prijavio da mu je teške tjelesne ozljede nanio nogometaš Jakov Surać.

Glavna urednica portala Kalelarga info, Valentina Fuzul, kontaktirala je sinoć Suraća, te joj je on u korespodenciji putem poruka negirao da je pretukao Bajla.

“To je laž! Zar ti vjeruješ u to?! Nisam ga pretukao, podmeće mi.” – napisao je Surać sinoć oko 21.15 sati.

Iz PU zadarske izvijestili su kako je Surać priveden oko 23 sata pod sumnjom da je nanio teške tjelesne ozljede spomenutom novinaru.

On se još uvijek nalazi u policijskoj postaji, istraga je u tijeku, a hoće li mu biti izrečena mjera dužeg zadržavanja u pritvoru, još se ne zna.

Napad na zadarskog novinara osudilo je Hrvatsko novinarsko društvo, koje traži brzu i jasnu reakciju nadležnih institucija.

hrvoje bajlo-800x450

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.