Jandroković: Zadarska županija za HDZ je tradicionalno pobjednička županija! Jandroković: Zadarska županija za HDZ je tradicionalno pobjednička županija!
Glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković posjetio je u popodnevnim satima Zadar i sastao se sa članovima Županijskog odbora... Jandroković: Zadarska županija za HDZ je tradicionalno pobjednička županija!

Glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković posjetio je u popodnevnim satima Zadar i sastao se sa članovima Županijskog odbora HDZ-a i drugim istaknutim članovima. Tom prilikom je kazao:

“U okviru redovitih obilazaka županijskih središta, danas sam u Zadru, kako bi se susreo s našim članovima. Tema nam je politička situacija i naravno pripreme za izbore za Euro parlament. HDZ tu ulazi kao najjača politička stranka u Hrvatskoj. Siguran sam da ćemo u ovoj županiji, koja je tradicionalno za HDZ pobjednička županija, jer od ukupnih 34 imamo 24-25 jedinica lokalne samouprave, te uvijek pobjeđujemo na izborima, da ćemo i na nadolazećim izborima osvojiti uvjerljivu pobjedu i pokazati snagu HDZ-a kako na nacionalnoj razini, tako i na lokalnoj.” – kazao je Jandroković.

Podsjetimo, Zadarsku županiju nedavno je posjetio i predsjednik stranke Andrej Plenković, te održao skup pred brojnim članovima u dvorani na Višnjiku. Tada je imao brojne riječi hvale na kvalitetnu organizaciju stranke pod vodstvom Božidara Kalmete, koja oduvijek ostvaruje izvrsne rezultate na svim izborima, te oduvijek ima vlast i u Gradu Zadru i u Zadarskoj županiji.

Zahvaljujući kontinuitetu i viziji koju je imao bivši ministar Božidar Kalmeta, Zadarska županija se ravnomjerno razvijala, te danas spada među najuspješnije u Hrvatskoj, a zasluge za to imaju i načelnici općina i gradonačelnici, te bivši župani. Priznanje zbog toga Kalmeti je odao i ministar Oleg Butković.

fznor

CYMERA_20190315_200045

rptnboz

fznor

hdrpl

rptnboz

fznor

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.