JAZINE OPEN AIR: Jutros počela prodaja ulaznica za koncert “The Prodigy” JAZINE OPEN AIR: Jutros počela prodaja ulaznica za koncert “The Prodigy”
Jedan od najvećih bendova u povijesti suvremene glazbe, divovi koji su krojili žanr plesne elektronske muzike i pomicali granice spektakularnosti live nastupa, britanski electro-punk... JAZINE OPEN AIR: Jutros počela prodaja ulaznica za koncert “The Prodigy”

Jedan od najvećih bendova u povijesti suvremene glazbe, divovi koji su krojili žanr plesne elektronske muzike i pomicali granice spektakularnosti live nastupa, britanski electro-punk trio The Prodigy nastupit će na Jazine Open Airu u Zadru u petak, 1. srpnja.

Kako doznajemo na stranici Eventima, najveće prodajne mreže specijalizirane za prodaju ulaznica u Hrvatskoj te online na www.eventim.hr karte za ovaj glazbeni spektakl krenule su u prodaju jutros od 9 sati po tzv. early bird cijeni od samo 190 kuna. Ta cijena vrijedi zaključno s 8. svibnja 2016, a već dan kasnije, 9. svibnja se penje na 220 kuna. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznica će iznositi 250 kuna, kažu u Eventimu.

Unutar prodajnih mjesta Eventima nalaze se svi kiosci Tiska, Tisak Media Centri, Petrolove pumpe i Exclusive Change mjenjačnice, kao i niz manjih, nezavisnih prodajnih mjesta poput Dancing Bear dućana u Zagrebu, Splitu i Osijeku, Dallas Music Shopa u Rijeci ili zagrebačkih Aquarius CD Shopa, Dirty Old Shopa i Rockmarka. Najdetaljniji popis svih mjesta nalazi se na Eventimovoj web stranici.

Potvrda nastupa Prodigyja u Zadru definitivno je najveća glazbena vijest proteklog tjedna u Hrvatskoj. Fantastične reakcije pristižu sa svih strana, a u samo nekoliko dana Facebook event okupio je više od 8300 fanova iz Hrvatske i susjednih zemalja. Možda i posljednja prilika da “Warriorsi” vide Liama, Keitha i Maxima uživo, na velebnoj produkciji pored mitske dvorane Jazine, stvorili su od ovog koncerta najočekivaniji open air događaj prvog djela ljeta kod nas, istaknuli su iz Sound reporta.

https://youtu.be/xMVTKOoy1uk

https://youtu.be/4swgmtloLe4