Jedanaesti dan bez oboljelih od korona virusa; Ozdravile 63 osobe Jedanaesti dan bez oboljelih od korona virusa; Ozdravile 63 osobe
Jedanaesti dan za redom nema novooboljelih osoba od koronavirusa na području Zadarske županije, a broj ozdravljenih popeo se na 63. Do danas su uzeti... Jedanaesti dan bez oboljelih od korona virusa; Ozdravile 63 osobe

Jedanaesti dan za redom nema novooboljelih osoba od koronavirusa na području Zadarske županije, a broj ozdravljenih popeo se na 63. Do danas su uzeti uzorci 1826 osoba, a samo  tijekom jučerašnjeg dana 82.

Na COVID odjelu zadarske Opće bolnice hospitalizirana je samo jedna osoba.

Aktivni nadzor provodi se nad 740 stanovnika , a istekao je za   2641 osobu.

Tim za provedbu mjera pojačane kontrole za sprječavanje epidemije u sustavu socijalne skrbi izvršio je tijekom jučerašnjeg  dana   kontrolu pružatelja socijalnih usluga : udomiteljskih obitelji  Jagoda Žuža i Sanja Grgin   te ni  u jednom od domova  nisu uočeni propusti i nedostatci u postupanju po uputi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Policijski službenici su u protekla 24 sata izvršili 259 provjera vezano uz provođenje mjera samoizolacije kojom prilikom je evidentirano 1 kršenje propisane mjere. Provodeći nadzor i provedbu Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravišta evidentirano je 7 osoba koje su pristupile policijskoj kontroli na prometnom punktu, a da pri tome nisu imali valjane propusnice.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.