JEDINSTVENA BICIKLIJADA KROZ RAVNE KOTARE JEDINSTVENA BICIKLIJADA KROZ RAVNE KOTARE
Jedinstvena biciklijada koja povezuje nezaboravne krajolike i baštinu ruralnih dijelova Zadarske županije, te najpoznatije vinarije šire regije. Ova tematska biciklijada upoznat će Vas s... JEDINSTVENA BICIKLIJADA KROZ RAVNE KOTARE

Jedinstvena biciklijada koja povezuje nezaboravne krajolike i baštinu ruralnih dijelova Zadarske županije, te najpoznatije vinarije šire regije. Ova tematska biciklijada upoznat će Vas s autohtonim vrijednostima s kojima se ne susrećete tako često, tradicijom od neprocjenjive vrijednosti.
Pridružite nam se i postanite dio jedne posebne priče…
Kategorizacija manifestacije:
Biciklijada – Broj prijava ograničen.
Datum održavanja:
22. svibnja 2016. Start 11:30h
Mjesto održavanja i plan događanja:
Polača, Nadin, Benkovac
Ova po mnogo čemu posebna biciklijada počinje u Polači, u Agroturizmu „Ražnjevića dvori“ te se kreće put Nadina, utvrde Kličevice i Kaštela Benković u Benkovcu, unaprijed utvrđenom rutom. Na putu su predviđena tri stajanja na kojima će se predstaviti ukupno 6 vinarija sa mogućnošću degustacije. Cjelokupna dionica je dužine 25 km a sudionik koji uspješno odvozi navedenu rutu, odnosno skupi sve potvrde od svake vinarije dobija prigodan poklon na završnoj svečanosti u Agroturizmu „Ražnjevića dvori“ u Polači.