Još 6 osoba s područja Zadarske županije ima korona virus; Ukupno 27 zaraženih Još 6 osoba s područja Zadarske županije ima korona virus; Ukupno 27 zaraženih
U Zadarskoj županiji potvrđeno šest novih slučajeva zaraze koronavirusom, 33 nalaza je negativno, a još dvije osobe su u obradi. O svim detaljima bit ćete izvješteni... Još 6 osoba s područja Zadarske županije ima korona virus; Ukupno 27 zaraženih

U Zadarskoj županiji potvrđeno šest novih slučajeva zaraze koronavirusom, 33 nalaza je negativno, a još dvije osobe su u obradi. O svim detaljima bit ćete izvješteni na sutrašnjoj konferenciji za novinare.

U posljednja 24 sata policijski službenici su obavili 159  provjera vezano uz samoizolaciju, te su na području PU zadarske utvrdili kako se u tom vremenu 2 osobe nisu pridržavale mjere samoizolacije.  U odnosu na nazor i provedbu Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravišta u protekla 24 sata evidentirano je 59 osoba koje su pristupile policijskoj kontroli prilikom ulaza u gradove i općine,  a da pri  tome nisu imali valjane propusnice. Građani koji iz drugih mjesta putuju prema mjestu svog prebivališta ili stalnog boravišta mogu se bez propusnice vratiti prema svom prebivalištu. Propusnice su potrebne samo ukoliko napuštaju mjesto svog prebivališta. Svaka preinaka ili izrada lažne propusnice je kazneno djelo krivotvorenja isprava, za koje je predviđena sankcija od šest mjeseci do pet godina zatvora. Pozivamo građane  na dosljedno poštivanje svih mjera sprečavanja širenja zaraze, odnosno ukoliko zaista za to nemaju valjane razloge da ne napuštaju svoje domove. Svoje zdravlje, zdravlje svojih bližnjih i ostalih građana svi zajedno čuvamo – svojim odgovornim ponašanjem.

  • Anonimus

    29. ožujka 2020. #1 Author

    Sve koji su došli nakon upozorenja ,a i prije zabrane napuštanja mjesta prebivališta pogotovo na zadarske otoke gdje je zdravstvena zaštita ravna nui treba prijaviti i vratiti odakle su došli , pa taman i iz Zadra .

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.