JOŠ JEDNO PRIZNANJE SILVIJU JUSTIĆU Spasio unesrećenog iz gorućeg automobila! JOŠ JEDNO PRIZNANJE SILVIJU JUSTIĆU Spasio unesrećenog iz gorućeg automobila!
Središnja proslava Međunarodnog dana civilne zaštite održana je u utorak u Gospiću, u organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS), Ličko-senjske županije i... JOŠ JEDNO PRIZNANJE SILVIJU JUSTIĆU Spasio unesrećenog iz gorućeg automobila!

Središnja proslava Međunarodnog dana civilne zaštite održana je u utorak u Gospiću, u organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS), Ličko-senjske županije i Grada Gospića, a na prigodnoj akademiji najzaslužnijima su dodijeljene nagrade i priznanja, među ostalima i tri za “naročiti pothvat u zaštiti i spašavanju za 2015. godinu”.

Za spašavanje petorice kajakaša iz olujnog mora nagrađen je Dubrovčanin Tomislav Margaretić i njegova EmergenSea mreža, Benkovčanih Silvio Justić nagrađen je za spašavanje unesrećenog mladića Luke Lisice iz gorućeg automobila, a medicinski tehničar Tomo Kovačević i liječnik Nikica Martić iz Umaga za spašavanje utopljenika.