Josip Bilaver oprostio se od Mladeži HDZ-a: ‘Radujem se novim izazovima’ Josip Bilaver oprostio se od Mladeži HDZ-a: ‘Radujem se novim izazovima’
Na Izbornom saboru Mladeži HDZ-a, održanom u subotu, Ivan Vidiš kao jedini kandidat izabran je za predsjednika Mladeži HDZ-a, te je na tom mjestu... Josip Bilaver oprostio se od Mladeži HDZ-a: ‘Radujem se novim izazovima’

Na Izbornom saboru Mladeži HDZ-a, održanom u subotu, Ivan Vidiš kao jedini kandidat izabran je za predsjednika Mladeži HDZ-a, te je na tom mjestu zamijenio Zadranima Josipa Bilavera.

On se od Mladeži HDZ-a oprostio i putem svog Facebook profila. Objavu prenosimo u cijelosti.

“Nakon više od 15 godina rada u Mladeži HDZ-a i 6 godina na mjestu predsjednika najvećeg i najsnažnijeg političkog podmlatka, jučerašnjim XIV. Općim saborom Mladeži HDZ-a službeno smo zakoračili u „seniorske vode“.
Sa sobom nosim ogromno iskustvo djelovanja u političkoj stranci, služenja stranci i državi, mnogobrojnih akcija i kampanja, a što je najvažnije, mnogo lijepih uspomena, mnogo prijateljstava za koja vjerujem da će ostati za cijeli život.
U političkom smislu ulazim u svijet odraslih, ali ne želim izgubiti entuzijazam i polet koji mladi sa sobom nose. I dalje ću s puno zalaganja, rada i truda raditi na izgradnji jake stranke i naše Domovine.
Čestitam svima izabranima na sve funkcije u Mladeži i želim da nam Mladež i dalje uspješno vode i razvijaju.
Hvala svima koji su bili uz mene sve ove godine služenja u Mladeži.
Svoje političko djelovanje u stranci nastavljam i dalje kao jedan od potpredsjednika HDZ-a. Radujem se novim izazovima.”

 • Anonimno

  10. prosinca 2018. #1 Author

  Koja seljacina

  Odgovori

  • Anonimno

   10. prosinca 2018. #2 Author

   Još veća seljacina

  • Anonimno

   10. prosinca 2018. #3 Author

   1Još veća seljacina

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.