Joško Gvardiol došao u Novigrad: “Ovo mi je drugi dom, tu mi je otac rođen” Joško Gvardiol došao u Novigrad: “Ovo mi je drugi dom, tu mi je otac rođen”
Mještani Novigrada pripremili su danas spektakularan doček za hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola, koji se sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru vratio sa brončanom medaljom.... Joško Gvardiol došao u Novigrad: “Ovo mi je drugi dom, tu mi je otac rođen”

Mještani Novigrada pripremili su danas spektakularan doček za hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola, koji se sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru vratio sa brončanom medaljom.

Novigrad je rodno mjesto njegovog oca. Mještani su ispekli vola od 400 kilograma i priredili spektakularnu bakljadu.

Za zabavni dio programa pobrinuo se Đani Maršan, a Joško Gvardiol je zajedno s njim otpjevao popularnu pjesmu “Večeras je naša fešta”.

Mladi nogometaš je poručio kako se dojmovi sa Svjetskog nogometnog prvenstva još nisu slegli, te da mlađi igrači među kojima je i on još nisu svjesni koji uspjeh je reprezentacija ostvarila.

Poručio je kako je rođen i živi u Zagrebu, ali da je Novigrad njegov drugi dom, jer je tu rođen njegov otac.

U ime nogometnog kluba NOŠK zahvalio mu se predsjednik Đani Anzulović, te uručio hrvatsku zastavu s napisom NOŠK.

Načelnik Općine Novigrad Joso Klapan zahvalio je Jošku na dolasku u Novigrad, te naglasio kako su svi ponosni na njega, te da će ubuduće pratiti njegov rad i uvijek ga rado dočekati.

U ime Općine Novigrad uručio je cvijeće njegovoj majci Sanji i sestrama Loreni i Franki, ocu Tihomiru, a i za Joška je imao prigodan poklon.