Jure Zubčić novi je predsjednik županijskog SDP-a; Zahvalio i Marasoviću Jure Zubčić novi je predsjednik županijskog SDP-a; Zahvalio i Marasoviću
Na danas održanim unutarstranačkim izborima za novog predsjednika Županijske organizacije SDP-a izabran je Jure Zubčić, 31-godišnji županijski vijećnik i predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u... Jure Zubčić novi je predsjednik županijskog SDP-a; Zahvalio i Marasoviću

Na danas održanim unutarstranačkim izborima za novog predsjednika Županijske organizacije SDP-a izabran je Jure Zubčić, 31-godišnji županijski vijećnik i predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u Županijskoj skupštini.

– Hvala svim stranačkim kolegicama i kolegama na ukazanom povjerenju koje su mi poklonili danas! Dužnost predsjednika županijske  organizacije obvezuje. Vrijeme je da gradimo politike. Vrijeme ispred nas je vrijeme oslučnosti i argumentirane borbe i hvala svima koji mi daju potporu na tom putu. A najviše hvala mom protukandidatu Zlatku Marasoviću s kojim sam vodio fer kampanju i koji će mi kao član predsjedništva biti jedna od najsnažnijih potpora. Vrijeme je da dignemo ovo društvo iz apatije – napisao je Zubčić na svom Facebook profilu.

Predsjednik Gradskog odbora SDP-a i dalje je ostao Danijel Radeta. Njegov zamjenik Erol Gaši na Facebooku se zahvalio na ukazanom povjerenju.

“Hvala dragim kolegicama i kolegama koji su mi ukazali povjerenje i izabrali me za potpredsjednika zadarskog SDP-a! Vaše povjerenje obvezuje, idemo graditi SDP bez podjela i prije svega SDP koji će biti drugačiji od drugih. Bolji! Hvala još jednom!
Čestitke novom predsjedniku Župabijske organizacije Jure Zubčić i novom/starom predsjedniku SDP-a Zadar Daniel Radeta, kao i svim ostalim izabranim kandidatkinjama i kandidatima!”

Izabrani su kandidati:

Predsjednik SDP-a Zadarske županije:
Jure Zubčić

Potpredsjednica/potpredsjednik SDP-a Zadarske županije:
Vedrana Mišković, Dejan Hartman

Predsjedništvo SDP-a Zadarske županije:
Vedrana Mišković, Dejan Hartman, Zlatko Marasović, Sabina Glasovac, Helena Mikulandra, Damir Lončar, Mihovil Valčić, Zdenka Štambuk Galošić

Županijski odbor SDP-a Zadarske županije:
Loreta Stipčević, Erol Gaši, Irena Dragić, Dijana Medić, Sandro Lovrinović, Damira Klamer, Vladimir Bulić, Emilijo Krstić, Mira Ražnjević, Bojana Lukić, Duško Vidov, Dino Košćica, Josip Tičić, Ante Brajnović, Božidar Smokrović, Branimir Vlah, Marinela Vištica Čepulo, Natasha Kraljev.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *