Juventus i Barcelona zainteresirani za Šimu Vrsaljka Juventus i Barcelona zainteresirani za Šimu Vrsaljka
Već se dulje vrijeme hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko spominje u kontekstu prelaska u redove talijanskih prvaka, a čini se da torinski Juventus i... Juventus i Barcelona zainteresirani za Šimu Vrsaljka

Već se dulje vrijeme hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko spominje u kontekstu prelaska u redove talijanskih prvaka, a čini se da torinski Juventus i dalje najozbiljnije razmatra tu opciju.

Desna strana Juventusove momčadi definitivno će trebati osvježenje na više pozicija, a dosta ‘labavo’ to djeluje u zadnjem redu na mjestu koje pokriva Stephan Lichtsteiner. Baš ondje se Vrsaljko spominje kao potencijalna kupnja, a konkurent 24-godišnjem nogometašu Sassuola u tim je planovima Udineseov Silvan Widmer.

“Imam veliki respekt prema klubu, gdje svakodnevno osjećam kako me poštuju i cijene. Ništa mi ne nedostaje u Sassuolu. Sjest ćemo na kraju sezone, te zajedno odlučiti što i kako dalje. Ima vremena”, nedavno je na tu temu izjavio Vrsaljko, svjestan da Juventus nije jedini klub koji ga prati.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac jednako se tako spominjao u kombinacijama oba milanska prvoligaša, ali i španjolskog prvaka Barcelone.

Izvor:  Net.hr