Kalmeta: HDZ je uvjerljivi pobjednik ovih izbora, hvala svima na glasovima!

Božidar Kalmeta, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Zadarske županije i 14. na listi, koji je zahvaljujući preferencijalnim glasovalima osigurao ulazak u Sabor prokomentirao je rezultate izbora.

– Neupitno je da je HDZ pobjednik ovih izbora. Siguran sam da je izbor dobar, jer je Hrvatska s Plenkovićem sigurna zemlja sa sigurnom budućnosti. Nema mjesnog odbora u Zadru u kojem HDZ nije pobijedio. To govori da su birači prepoznali naše kandidate, ljude koji žive u ovom kraju i koji će braniti interese Zadra i Zadarske županije – poručio je Božidar Kalmeta zahvalivši svima koji su izašli na izbore i glasovali za HDZ.

“Siguran sam da će nam dobar rezultat u gradu i županiji omogućiti da vrlo čvrsto u budućoj Vladi tražimo mjesto ministra. Saborski zastupnici dio su stranke koji zastupa interese grada i Hrvatske, međutim tu su i kako bi pomogli gradonačelniku i županu da bi se kroz grad i županiju realiziralo puno više projekata kako bi grad i županija bili područje ugodnog življenja, poručio je Kalmeta, odgovarajući i na pitanje vidi li već među ljudima oko sebe budućeg ministra.
– Tražit ćemo ministarsko mjesto i već imamo mladih ljudi koji bi vrlo dobro obavljali ministarsku dužnost, najavio je Kalmeta.

FB_IMG_1593981813153