Kalmeta: Hvala svima koji su prepoznali naš rad u protekle 4 godine

Božidar Kalmeta, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, prokomentirao je rezultate drugog kruga lokalnih izbora.

Kao što je poznato, HDZ-ovi kandidati za župana i gradonačelnika, Božidar Longin i Branko Dukić, osvojili su nove mandate.

“Činjenica je da smo mi s koalicijskim partnerima pobjednici u gradu Zadru i Županiji. Zahvaljujem svima koji su prepoznali naš rad u protekle 4 godine. Ovo je bila teška politička bitka. Mi smo kroz nezavisnu listu Enija Meštrovića dobili poruku da ćemo neke stvari morati mijenjati i to je u redu. Politika HDZ-a će biti takva da će se i dalje nuditi kvalitetni programi.” – kazao je Božidar Kalmeta i dodao:

“Zahvalio bih političkim protivnicima na poštenoj borbi i čestitao na rezultatima koje su postigli. To je čar demokracije. Ja sam zadovoljan.” – naglasio je Kalmeta.

“I gradonačelnik i župan će nastaviti raditi kao i protekle četiri godine, ali s malo više razgovora i dogovora. Oni koji nisu dobili povjerenje moraju shvatiti da više ništa ne prolazi tek tako. Građani su upućeni u politiku i politika mora provoditi ono što njima treba. Hvala svima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su nam dali glas. ” – poručio je Božidar Kalmeta.