Kalmeta i Erlić članovima i simpatizerima čestitali 32. obljetnicu HDZ-a Zadar Kalmeta i Erlić članovima i simpatizerima čestitali 32. obljetnicu HDZ-a Zadar
S obzirom na pandemiju korona virusa i epidemiološke mjere, ove godine nije održana velika proslava obljetnice osnutka zadarskog HDZ-a. Ove godine obilježava se 32.... Kalmeta i Erlić članovima i simpatizerima čestitali 32. obljetnicu HDZ-a Zadar

S obzirom na pandemiju korona virusa i epidemiološke mjere, ove godine nije održana velika proslava obljetnice osnutka zadarskog HDZ-a.

Ove godine obilježava se 32. obljetnica, a tim povodom predsjednici Županijskog i Gradskog odbora HDZ-a Božidar Kalmeta i Šime Erlić uputili su čestitku članovima i simpatizerima. Prenosimo je u cijelosti.

“Drage stranačke prijateljice i prijatelji,

srdačno vam čestitamo 32. obljetnicu osnivanja zadarskog HDZ-a. Hvala vam na svemu što ste činili, a činite i dalje da naša stranka kroz sve ove godine pa i danas, ima najveće povjerenje građana Zadra. 

Tako će, uvjereni smo, biti i ubuduće, a to nam onda omogućuje da sve svoje znanje, entuzijazam i ljubav prema našem Zadru stavimo vrlo učinkovito u funkciju njegovog daljnjeg razvoja.

Nastavimo dalje, jedinstveno i beskompromisno raditi u korist Zadrana, jer osim HDZ-a, u što smo se uvjerili u proteklih trideset godina, a osobito u posljednje vrijeme, niti jedna politička opcija ni skupina tome ni približno nije dorasla.  

Neka dragi Bog čuva vas, vaše obitelji, sve Zadranke i Zadrane! Želimo vam čestit i blagoslovljen Božić i sve najbolje u novoj 2022. godini.”