KALMETA I MILINOVIĆ PROGNOZIRAJU: Ovaj put osvojit ćemo 10 saborskih mandata! KALMETA I MILINOVIĆ PROGNOZIRAJU: Ovaj put osvojit ćemo 10 saborskih mandata!
Predstavljanje kandidata HDZ-a za IX. Izbornu jedinicu u Zadru bila je prilika za susret dvojice starih prijatelja – Darka Milinovića i Božidara Kalmete. Njih... KALMETA I MILINOVIĆ PROGNOZIRAJU: Ovaj put osvojit ćemo 10 saborskih mandata!

Predstavljanje kandidata HDZ-a za IX. Izbornu jedinicu u Zadru bila je prilika za susret dvojice starih prijatelja – Darka Milinovića i Božidara Kalmete.
Njih dvojica su, kako je rekao Milinović, puno toga prošli zajedno, iza njih su brojne pobjede i osvojeni izbori.
20160822_030445-600x1031Podsjetimo, IX. izborna jedinica oduvijek se nazivala “utvrdom HDZ-a” zbog izvrsnih rezultata koje je ova stranka osvajala od samog osnutka.

Kalmeta ovaj put na vlastiti zahtjev nije na izbornoj listi za Sabor, ali prisutan je na svim događanjima i angažiran je u predizbornoj kampanji.
I on i Milinović uvjereni su u pobjedu HDZ-a.

“Napišite na Kalelarga info da ćemo ovaj put osvojiti deset saborskih mandata! Deset.” – kazao je dobro raspoložen Kalmeta, a Milinović potvrdio.
Predsjednik stranke, Andrej Plenković bio je oprezan u predviđanju, pa je rekao da očekuje osam mandata.
Tko je od njih bio bolji u procjeni vidjet ćemo nakon izbora koji će se održati 11. rujna.

Tekst i foto: Valentina Fuzul