KALMETA POZVAO ŠOŠU DA UVELIČA SKUP HDZ-A NA PLOVANIJI KALMETA POZVAO ŠOŠU DA UVELIČA SKUP HDZ-A NA PLOVANIJI
Predizborni skup HDZ-a na kojem su predstavljeni kandidati s izborne liste za IX. izbornu jedinicu održan je danas na Plovaniji. Na fotografiji koju su... KALMETA POZVAO ŠOŠU DA UVELIČA SKUP HDZ-A NA PLOVANIJI

Predizborni skup HDZ-a na kojem su predstavljeni kandidati s izborne liste za IX. izbornu jedinicu održan je danas na Plovaniji.
Na fotografiji koju su poslali medijima lijepo se vidi da je neposredno pored Kalmete stajao Željko Šoša, trenutno najomraženiji HDZ-ovac u na području Zadarske županije i šire.

Da ga Kalmeta nije pozvao, on se ne bi uprizorio na ovom skupu, a da ga ne podržava, onda bi Kalmeta dao nalog da se ne šalju medijima fotografije na kojima se on vidi.
Podsjetimo, Šošu DORH tereti da je fizički zlostavljao, davio i gurao u zid bivšu ljubavnicu u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Grada Zadra, zatočio je protupravno, te smrću prijetio njoj i njenom dečku.

 

 • Darko

  27. listopada 2015. #1 Author

  Gadljivo gadljivo gadljivo sram ih može biti

  Odgovori

 • Marija P.

  27. listopada 2015. #2 Author

  Baš me zanima što bi Kalmeta da neki luđak njegovu kcer Mariju netko tako maltretira i prijeti joj, bi li rekao da je to privatna stvar toga lika. Strašno

  Odgovori

 • Što Iva i Elvira kažu?

  27. listopada 2015. #3 Author

  Baš me zanima što Šošine stranačke kolegice Iva Dunatov i Elvira Sterle kažu na njegov čin? ????? Jesu li se hihotale s njim ili su bile suzdržane? ??? Novinari zašto njih ne nazovete za izjavu????

  Odgovori

 • Kalmeta stari lisac

  27. listopada 2015. #4 Author

  Kalmeta namjerno izvodi cirkus da HDZ ostvari što lošiji rezultat na izborima kako bi nakon toga ispalo da građani nisu htjeli glasovati za HDZ zato jer on nije prvi na listi. Mudrac je to veliki! !!!

  Odgovori

  • Povrijeđen i ponižen

   27. listopada 2015. #5 Author

   I ja tako mislim. E da je on prvi na listi igrao bi Darijo drugačiju igru. Ovako što ga boli briga. Ionako ga je Karamarko ponizio kad je stavio Josipu prije njega.

 • ANTE Ž.

  27. listopada 2015. #6 Author

  Ajde što ste se uhvatili čovjeka? Nitko nije kriv dok mu se pravomoćnom presudom ne dokaže krivnja!

  Odgovori

  • Ćaća

   27. listopada 2015. #7 Author

   Dobro govoriš. Ni Sanader nije kriv. Sad kad Ćaća izađe iz zatvora neka vam pomogne u kampanji. Ionako su na listi sve njegovi momci, Karamarko Milinović Kalmeta itd…

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.