KALMETA PRIMIO BARKAJOLE: Hvala vam na trudu i turističkoj promociji Zadra!

Gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta sa suradnicima, zamjenicimaZvonimirom Vrančićem i Ivicom Vlakićem te pročelnicom Grozdanom Perić, danas je u Maloj vijećnici upriličio tradicionalno predbožićno primanje za zadarske barkajole Berta Gregova, Ratka Grdovića, Šimu Gregova i Zvonka Gregova kako bi im se zahvalio za njihov rad, trud i trajan doprinos turističkoj promociji grada.

Naši barkajoli zanimali su se za gradske turističke projekte, a ispričali su i nekoliko zanimljivih zgoda koje su doživjeli s turistima koji posjećuju Zadar. Također, istaknuli su da velika većina njih dolazi ponajprije zbog Pozdrava suncu i Morskih orgulja.

-Vi ste naša turistička posebnost i naši najvjerniji turistički informatori na čemu vam iskreno zahvaljujemo, kazao je gradonačelnik Kalmeta dodajući da će Grad Zadar i dalje nastaviti brinuti o barkajolima.

Ovom progodom gradonačelnik je uputio i pozdrave njihovim kolegama koji nisu mogli danas nazočiti ovom susretu, Šimi Begonjikoji je bio na svom radnom mjestu te najpozantijem zadarskom barkajolu, Karlu Sindičiću kojem je poželio što skorije ozdravljenje. Predstavnici Grada i barkajoli zaželjeli su jedni drugima sretan i blagoslovljen Božić te puno zdravlja, mira i uspjeha u sljedećoj 2016. godini.

Ujedno gradončelnik je iskoristio prigodu da u ime svih svojih kolega svim sugrađanima isto tako čestita Božić i zaželi uspješnu i još bolju Novu godinu.