KALMETA U NEMILOSTI KARAMARKA Novi predsjednik županijskog HDZ-a možda bude Nakić KALMETA U NEMILOSTI KARAMARKA Novi predsjednik županijskog HDZ-a možda bude Nakić
Iako Božidar Kalmeta već neko vrijeme poduzima određene korake i priprema se za unutarstranačke izbore u HDZ-u, s ciljem daljnjeg ostanka na dužnosti predsjednika... KALMETA U NEMILOSTI KARAMARKA Novi predsjednik županijskog HDZ-a možda bude Nakić

Iako Božidar Kalmeta već neko vrijeme poduzima određene korake i priprema se za unutarstranačke izbore u HDZ-u, s ciljem daljnjeg ostanka na dužnosti predsjednika županijskog HDZ-a, čini se da bi mu Tomislav Karamarko mogao pomrsiti račune.

On bi, kao što smo već pisali, na tom položaju želio nekog mlađeg, svježeg, bez afera i optužnice.

U tom kontekstu spominje se ime Darija Nakića, ministra zdravlja, kojeg je Karamarko imenovao ministrom iako ga je Kalmeta sputavao u Zadru, te zahvaljujući njemu nije uspio postati niti tajnik Gradskog odbora HDZ-a, a kamo li nešto više od toga.

Tu svakako treba još spomenuti i zadarskog župana Stipe Zrilića koji bi, da se kandidira, imao velike šanse, budući da ima podršku članova HDZ-a s područja cijele Zadarske županije. Međutim, on se još nije izjasnio zanima li ga ova pozicija.

stipe-zrilic-2-800x534-1