Kalmeta: U Zadarskoj županiji Kolinda je dobila 11.000 glasova više od Milanovića Kalmeta: U Zadarskoj županiji Kolinda je dobila 11.000 glasova više od Milanovića
U stožeru zadarskog HDZ-a bili su iznenađeni izbornim rezultatima, jer su vjerovali u pobjedu njihove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, međutim predsjednik Županijskog odbora HDZ-a,... Kalmeta: U Zadarskoj županiji Kolinda je dobila 11.000 glasova više od Milanovića

U stožeru zadarskog HDZ-a bili su iznenađeni izbornim rezultatima, jer su vjerovali u pobjedu njihove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, međutim predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, Božidar Kalmeta, dostojanstveno je čestitao pobjedu Zoranu Milanoviću i istaknuo kako je HDZ na području Zadarske županije ostvario uspješan rezultat.

“Čestitamo Milanoviću na pobjedi. Što se tiče županije, tu je Kolinda Grabar-Kitarović pobijedila s 11 tisuća glasova više nego Milanović, tako da ja čestitam i zahvaljujem svima onima koji su se trudili i izašli na izbore bez obzira na to što ona nije pobijedila. Sutra je novi dan, s novim predsjednikom i mi nastavljamo svoj put. Ova Milanovićeva pobjeda u Zadru nema veze s lokalnim izborima.” – kazao je Kalmeta, te dodao kako će se raditi analize i vidjeti kako je Milanović pobijedio.

“Činjenica je da je uspio privući više onih glasača koji glasaju za kandidata koji im se više dopadne i za kojeg misle da će bolje raditi svoj posao. Kolinda Grabar-Kitarović dobila je veliki broj glasova, Milanović još više, očigledno jer je privukao više neodlučnih glasača. Nije velika razlika, ali je pobijedio. U gradu Zadru je bilo 1.600 nevažećih listića, kao nikada do sada.” – kazao je Kalmeta napominjući kako ne zna što je razlog tome.

  • Anonimno

    7. siječnja 2020. #1 Author

    Glasači Kolinde stvarno se trebaju upitati, jesu li ispali budale, obzirom na gubitak izbora, popraćen pjesmom razdragane uzdanice Kolinde, sa kurvanjskim podsmjehom Plenkovića poslanom nekom sa strane i izvan objektiva kamere.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.