Kalmeta ugostio Colina Jacksona, sportskog direktora utrke Wings for life Kalmeta ugostio Colina Jacksona, sportskog direktora utrke Wings for life
olin Jackson, sportski direktor utrke Wings for Life vratio se još jednom u Zadar, gdje ga je u maloj vijećnici primio gradonačelnik Božidar Kalmeta... Kalmeta ugostio Colina Jacksona, sportskog direktora utrke Wings for life

olin Jackson, sportski direktor utrke Wings for Life vratio se još jednom u Zadar, gdje ga je u maloj vijećnici primio gradonačelnik Božidar Kalmeta sa pročelnikom za kulturu i sport, Radovanom Dunatovom.  Jackson je izrazio zadovoljstvo primanjem i time što se utrka Wings for Life ponovno održava u Zadru. Svake godine organizacija je sve bolja, a odaziv trkača sve brojniji, te su pripreme za utrku 2016. odavno u tijeku.

-Ovaj događaj je iznimno važan Zakladi budući da nam pruža priliku da prikupljamo novce za jedan plemeniti cilj, a to je istraživanje bolesti leđne moždine. Međutim, želimo s gradovima u kojima se organizira ova utrka uspostaviti partnerski odnos tako da i oni dobivaju, kao punopravni partneri, korist u smislu turističke i sportske promocije- istaknuo je Jackson.

-U Zadar se vraćam s velikim veseljem kao vaš prijatelj i Zadar nosim uvijek u srcu.

Izrazio je i zahvalnost gradonačelniku s obzirom da svake godine sudjeluje u utrci i time pokazuje da je sa srcem i u potpunosti prihvatio ovaj događaj, kao jedini gradonačelnik koji se službeno prijavljuje na utrku od svih gradova u kojima se Wings for Life trči. Gradonačelnik je naglasio kako će Grad će i dalje pružati punu podršku organizacijskom timu u pripremi ovog humanitarnog i sportskog događaja, jer je ovo veliki događaj i za grad. Utrka je dobro prihvaćena,  popularizirala je trčanje u Zadru. Otvorile su se i neke nove škole trčanja, te vjerujemo da će iz godine u godinu, pored stranaca kojih je vrlo veliki broj, u toj utrci sudjelovati i sve više Zadrana.

Sljedeća utrka se održava  8.svibnja 2016. Očekuje se sudjelovanje do 7 tisuća trkača, a prijave će biti moguće od 1. listopada, te pozivamo sve Zadrane da se što prije prijave i sudjeluju u utrci, jer time pridonose vrijednom cilju, a i promociji svoga grada.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.