Kalmeta: Uvjeren sam da će Dukić biti gradonačelnik, a Longin župan! Kalmeta: Uvjeren sam da će Dukić biti gradonačelnik, a Longin župan!
Na konferenciji za medije koja je održana sinoć, okupljenima se nakon Branka Dukića i Božidara Longina obratio i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Zadarske županije,... Kalmeta: Uvjeren sam da će Dukić biti gradonačelnik, a Longin župan!

Na konferenciji za medije koja je održana sinoć, okupljenima se nakon Branka Dukića i Božidara Longina obratio i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Zadarske županije, Božidar Kalmeta.

On je kazao kako nema razloga za nezadovoljstvo jer je HDZ i u Gradu i u Županiji najjača stranka, s najviše osvojenih mandata.

“Uvjeren sam da će Branko Dukić biti gradonačelnik, a Božidar Longin župan. Ako ne u prvom krugu, onda u drugom krugu. Što se tiče Županijske skupštine, tu imamo većinu i tu neće biti problema. Možemo je samo povećati. Kad je riječ o Branku Dukiću, on je ostvario izvrstan rezultat. U drugom krugu suočit će se s kandidatim SDP-a i koalicije, Markom Vučetićem, i tu očekujemo uvjerljivu pobjedu.” – poručio je Kalmeta.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.