KANDIDATI HDZ-A ZADARSKE ŽUPANIJE: Na izborima planiramo osvojiti 9 saborskih mandata!

Na Forumu je upriličeno predstavljanje zadarskih kandidata za Sabor s liste HDZ-a za IX. Izbornu jedinicu jedinicu.

To su Grozdana Perić, Božidar Longin, Davor Lončar, Martin Baričević i Željko Dilber.

Istaknuto je kako se radi o članovima stranke koji su se dokazali u svom poslu, te su prepoznatljivi na ovom području.

Riječ je o odlikovanim dragovoljcima Domovinskog rata, među kojima se po broju odličja dobivenih za ratne zasluge posebno ističe Željko Dilber.

Za Davora Lončara i Martina Baričevića istaknuto je kako se radi o načelnicima koji su tijekom niza mandata, u kojima su uživali povjerenje i podršku građana, preporodili svoje općine, te ih pretvorili u najuspješnije u Hrvatskoj.

Božidar Longin je kao dugogodišnji član stranke kroz razne dužnosti dao doprinos kako Zadarskoj županiji, tako i šire.

Okupljenim novinarima obratila se u ime kandidata za Sabor jedina žena među njima – Grozdana Perić.

“Čast nam je što smo kandidirani da zastupamo i branimo boje Hrvatske demokratske zajednice na nadolazećim izborima za Hrvatski sabor. Cilj nam je osvojiti najmanje devet mandata i smatramo da je to realan doseg jer ipak naša izborna jedinica zasluženo nosi naslov ‘utvrde HDZ-a’. HDZ je jedina politička opcija u IX. izbornoj jedinici koja ima pet zadarskih kandidata na listi i s ovim kandidatima ravnomjerno je zastupljena cijela Županija. Na listi su redom ljudi koji su se dokazali u svojem poslu. Znamo kako trebamo raditi i trudit ćemo se u budućem sazivu Sabora napraviti što više projekata našu županiju i naše ljude, od rješavanja svakodnevnih, zdravstvenih i socijalnih problema, do zapošljavanja, pogotovo mladih osoba, istaknula je Grozdana Perić u ime svih kandidata s HDZ-ove liste.

Na predstavljanju kandidata bili su Božidar Kalmeta i Joso Nekić, predstavnici županijske i gradske organizacije HDZ-a.