KAPELAN BAŠIĆ BLAGOSLOVIO MOTORISTE: Molite i za presretače, da kazna ne bude velika! KAPELAN BAŠIĆ BLAGOSLOVIO MOTORISTE: Molite i za presretače, da kazna ne bude velika!
U organizaciji MK Duhovi Biograd, 10.travnja održan je 2 . Blagoslov motora Dalmacije – Biograd 2016.  Sve motoriste, bajkere i skutere blagoslovio je biogradski... KAPELAN BAŠIĆ BLAGOSLOVIO MOTORISTE: Molite i za presretače, da kazna ne bude velika!

U organizaciji MK Duhovi Biograd, 10.travnja održan je 2 . Blagoslov motora Dalmacije – Biograd 2016.  motoristi 33Sve motoriste, bajkere i skutere blagoslovio je biogradski kapelan Ivica Bašić, naglasivši da Bog podržava sve putnike dobronamjernike bez obzira kojim vozilom se kretali.
Tako čuva i sve motoriste.

“Dobro se pomoliti prije svakog puta, zatražiti sigurnost, ali i zaštitu. Ako treba pomoliti se i za policiju i presretače, moleći se pritom da kazna ne bude baš velika” – istaknuo je tom prilikom don Ivica.
Uputio je zatim Božji blagoslov i zaželio sretan put svim motoristima i njihovim suputnicima.
Svim motoristima kao uspomena na ovaj događaj podijeljene su naljepnice, a ugodno druženje uz rižot i domaće kolače i fritule, nastavilo se do mraka.
Dobra nakana organizatora, lijepo sunčano vrijeme i dobro druženje, potaknulo je na dolazak preko 200 motorista koji su došli iz Knina, Klisa, Splita Trogira, Paga , Zadra, Zagreba.

Tekst i foto: Branka PELICARIĆ

motoristi 2