Kapović: Skandal s crnokošuljašima na obljetnici Maslenice ide na dušu župana!

Načelnik Općine Vir Kristijan Kapović, koji će na lokalnom izborima sa svojom listama pokušati ostvariti uspjeh u Županijskoj skupštini i Gradskom vijeću Grada Zadra, osvrnuo se na jučerašnji događaj i izrazio podršku predsjedniku Milanoviću. Evo što je napisao:

“Bravo Zorane Milanoviću, predsjedniče RH!
Obilježavanje 28. obljetnice akcije Maslenica ’93. proteklo je opterećeno skandalom prisustva crnokošuljaša koji ide na dušu organizatora, Zadarske županije, odnosno župana Božidara Longina.” – naglasio je Kapović, te dodao :

“Konačno se ustašluk mora odstraniti iz hrvatskog javnog života. Da se 2021. godine promovira zločinacka ideologija koja je rezultirala s više desetaka tisuća smrti nevinih ljudi, staraca, žena i djece samo zato sto su bili druge nacionalnosti i vjere … da se u naše hrvatske junake kuju zločinci koji su počinili najveću nacionalnu izdaju, te da je bilo po njihovom danas bi Hrvatska bila bez Baranje, Međimurja, Istre, Rijeke, Kvarnerskih otoka, Zadra, Dalmacije s otocima… Dosta je bilo crnila neka zavlada svjetlo!” – poručio je Kapović.