KARAMARKO: Ako Kalmeta bude optužen, očekujem njegovu ostavku! KARAMARKO: Ako Kalmeta bude optužen, očekujem njegovu ostavku!
Županijski sud u Zagrebu danas je počeo raspravu o osnovanosti optužnice protiv zadarskog gradonačelnika i bivšeg HDZ-ova ministra mora, prometa i infrastrukture Božidara Kalmete, optuženog... KARAMARKO: Ako Kalmeta bude optužen, očekujem njegovu ostavku!

Županijski sud u Zagrebu danas je počeo raspravu o osnovanosti optužnice protiv zadarskog gradonačelnika i bivšeg HDZ-ova ministra mora, prometa i infrastrukture Božidara Kalmete, optuženog da je sa svojim suradnicima podijelio više od 15 milijuna kuna i 850.000 eura iz javnih tvrtki za održavanje i izgradnju cesta.

Na pitanje hoće li moguće podizanje optužnice protiv zadarskog gradonačelnika i bivšeg HDZ-ova ministra mora, prometa i infrastrukture Božidara Kalmete utjecati na njegov status u stranci, predsjednik HDZ-a odgovorio je kako
“Nikad ne presuđujem prije nego što sudovi donesu pravorijek. No, ako se protiv Kalmete podigne optužnica, od njega se očekuje da podnese ostavku na sve funkcije u stranci.”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.