KARAMARKO BRANIO SUPRUGU: Što je trebala, čekati me doma i gledati TV?! KARAMARKO BRANIO SUPRUGU: Što je trebala, čekati me doma i gledati TV?!
Novinari su prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka upitali je li pitao suprugu Anu ima li još tvrtki s kojima posluje, a koje su slične... KARAMARKO BRANIO SUPRUGU: Što je trebala, čekati me doma i gledati TV?!

Novinari su prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka upitali je li pitao suprugu Anu ima li još tvrtki s kojima posluje, a koje su slične ovima koje su do sada izašle u medijima.

– Pa, dajte. Ostanimo u granicama normale, nemojmo se time baviti. Čekajte, što bi članovi moje obitelji trebali se baviti ne znam čime, čekat doma da ja dođem i gledat mene na televiziji. O čemu govorimo, pričamo o poduzetništvu, sedam ljudi koji sada trebaju ići na ulicu zato što netko objavljuje neke ugovore koji se ne smiju i ne trebaju objavljivati, ugovore između privatnih tvrtki, o čemu, o PR-u, o marketingu, o prodaji paštete. O čemu vi govorite, to je sve apsurdno. Ajmo, pustimo to – odbio je ulaziti u detalje na ovaj upit.

Podsjetimo, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa je u srijedu jednoglasno odlučilo da se pokrene postupak radi utvrđivanja je li prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u sukobu interesa zbog poslovnog odnosa tvrtki njegove supruge i Josipa Petrovića, lobista MOL-a.

Otkriveno je i kako je tvrtka Ane Karamarko radila i s mesnim divom Đurom Gavrilovićem, koji Hrvatsku tuži za odštetu od 1,5 milijardi kuna.

Izvor: 24 sata