KARAMARKO DAO OSTAVKU: Treba dati mjesto ljudima koji će donijeti svježinu u Vladu KARAMARKO DAO OSTAVKU: Treba dati mjesto ljudima koji će donijeti svježinu u Vladu
Tomislav Karamarko dao je ostavku na mjesto prvog potpredsjednika Vlade RH, kao sto je bilo i najavljeno, a na konferenciji za medije obrazložio je... KARAMARKO DAO OSTAVKU: Treba dati mjesto ljudima koji će donijeti svježinu u Vladu

Tomislav Karamarko dao je ostavku na mjesto prvog potpredsjednika Vlade RH, kao sto je bilo i najavljeno, a na konferenciji za medije obrazložio je svoj potez.

“Odlazim iz Vlade RH i očekujem da će to učiniti i ovi drugi’, rekao je Karamarko, misleći pritom na Tihomira Oreškovića i Božu Petrova.

‘Rekao sam da ću podnijeti ostavku, evo to sad i činim jer smatram da je to dobar potez jer treba dati mjesto u Vladi ljudima koji će dat svježinu. Sutra idemo na preslagivanje i vjerujem da će Hrvatska u parlamentu dobiti većinu i Vladu koja ja svijesna u kakvoj se situaciji nalazimo’, rekao je Karamarko.