KARATE Bibinjci osvojili zlato, 4 srebra i 4 bronce u 2. Kolu Dalmatinske karate lige KARATE Bibinjci osvojili zlato, 4 srebra i 4 bronce u 2. Kolu Dalmatinske karate lige
Danas je u Splitu održano 2. kolo Dalmatinske karate lige za uzraste cicibani, mlađi učenici, učenici, mlađi kadeti i kadeti u katama i borbama... KARATE Bibinjci osvojili zlato, 4 srebra i 4 bronce u 2. Kolu Dalmatinske karate lige

Danas je u Splitu održano 2. kolo Dalmatinske karate lige za uzraste cicibani, mlađi učenici, učenici, mlađi kadeti i kadeti u katama i borbama pojedinačno.

Na kupu je sudjelovalo maksimalnih do sada 514 natjecatelja, iz 24 kluba. Na natjecanju su sudjelovali i članovi Bibinjskog karate kluba Petrina.

Bibinjski karataši pod vodstvom trenera Mladena Sorića ostvarili su odličan rezultat
u disciplinama kate i kumite. Mladi karataši osvojili su 9 odličja, od toga jedno zlato, 4 srebra i 4 bronce.

” Turnir je bio iznimno težak, sudjelovao je ogroman broj natjecatelja, mi smo prezadovoljni rezultatom. U odnosu na prvo kolo lige ostvarili smo puno bolji rezultat. Djeca marljivo treniraju i rezultati i napredak se vide osvojenim odličjima. Slijedu ljetne pripreme kako za nadolazeće turnire, tako i za prvenstvo Hrvatske koje će se održati na jesen. Hvala svima koji daju podršku i pomažu u radu kluba”, kazao je trener kluba Mladen Sorić.