Karate klub Bibinje najuspješniji je klub Zadarske županije na prvenstvu Dalmacije, sa 4 prvaka, 10 viceprvaka i 8 brončanih

U Splitu je danas održano Prvenstvo Dalmacije 2024. u karateu, koje je privuklo veliku pažnju sportske zajednice. Na prvenstvu je sudjelovalo 327 natjecatelja iz 22 kluba, a među njima su se istaknuli natjecatelji Karate kluba Bibinje.

Natjecatelji iz Bibinja osvojili su impresivan broj medalja: 4 zlata, 10 srebara i 8 bronci, čime su postali najuspješniji klub Zadarske županije na natjecanju.

Trener kluba, Mladen Sorić, je izjavio da je posebno oduševljen mlađim članovima kluba koji su ostvarili odlične rezultate, dok su i ostali članovi nastavili tradiciju osvajanja medalja.

“Ovi rezultati su plod napornog rada i predanosti. Svaka srebrna medalja je bila blizu toga da postane zlatna, što pokazuje koliko su naši natjecatelji bili blizu vrha,” rekao je trener kluba, izražavajući zadovoljstvo postignućima.

Organizacija natjecanja bila je na visokoj razini, a sve je proteklo bez ikakvih problema, što je još jedan pokazatelj uspješnosti ovog događaja.

Karate klub Bibinje se vraća kući s ponosom, noseći titulu najuspješnijeg kluba Zadarske županije na natjecanju, a u klubu se već gleda prema novim izazovima na budućim natjecanjima.