Katja Pijaca i Relaksice proputovale Mađarsku, Bugarsku, Rumunjsku i Srbiju

Predsjednica udruge Relax, Karja Pijaca, zajedno sa članicama ove udruge, koja promiče zdrav život i rekreaciju, posebno u srednjoj i starijoj dobi, vratile su se sa desetodnevnog putovanja tijekom kojega su posjetile Mađarsku, Rumunjsku, Bugarsku i Srbiju.
Važno je napomenuti da su na ovaj način obilježile i Hrvatski olimpijski dan – 10 rujna.

“Zahvaljujući agenciji Art Travel i iskusnom vodiču Trpimiru upoznale smo komadić Mađarske, onaj dio koji nismo vidjele do sada, a zatim krenule hrabro u Rumunjsku i razbile predrasude o toj zemlji. Ono što smo vidjele ne može se opisati u par riječi, to treba vidjeti i doživjeti.” – kaže gospođa Katja.

relax 1
“Zatim smo posjetile Bugarsku, a u povratku i Srbiju. Zaustavile smo se u etno-selu Stara Kapela gdje su nas dočekali tamburaši, slavonska hrana i ljubazni domaćini. Tamo smo prespavale i sutradan se vratile svojim kućama.” – ispričala je Katja koja zajedno s kolegicama dvake godine posjeti barem jednu destinaciju.
Tako su proputovale gotovo cijelu Europu. Mnoge žene su se preporodile otkako su se angažirale u ovoj udruzi. Druže se, vježbaju i putuju.
Iako se mnogi ljudi plaše starosti, za mnoge od ovih žena može se reći da im je treća životna dob najljepša u životu.

katja pijaca 1