KĆER MARIJE BAŠIĆ: Majka je alkoholičarka, a vi koji nas napadate brinite o svom prljavom rublju!

Nakon što smo na portalu Kalelarga objavili potresnu priču o 65 godišnjoj Zadranki koja preživljava skupljajući boce po kontejnerima, Mariji Bašić, kontaktirala nas je njena kćer Ivana, te negodovala zbog objavljivanja članka.

Podsjetimo, gospođa Marija nam je kazala kako živi u teškim socijalnim uvjetima, boluje od dijabetesa i bolesti kralježnice, preživljava skupljajući boce, te da ima dvije kćeri koje o njoj ne brinu.

“Srame me se. Nateže mi je kad ih sretnem negdje, pa se prave da me nisu vidjele.” – ispričalanam  je prije nekoliko dana Marija Bašić.

CYMERA_20150815_015447

Njenu kćer Ivanu pogodili su, kaže, ružni komentari koje su Zadrani ispisivali na račun nje i sestre na Facebook stranici portala Kalelarga.

“Nije u redu to sve. Nije nama lako. Majka je alkoholičarka, ne sluša što joj kažemo, i ne želi živjeti uredno. Pa nismo takve da ćemo mi bacati hranu, a da je ona gladna, nego ona jednostavno ne želi biti s nama i živjeti uredno. Više joj paše lutati uokolo.” – kazala je Ivana dodajući:

“Onima koji su pljuvali po meni i sestri na Facebooku poručujem – sramite se! Imate vi i svog prljavog rublja, pa vodite računa o njemu, a ne o nama.”