KĆER MARIJE BAŠIĆ: Majka je alkoholičarka, a vi koji nas napadate brinite o svom prljavom rublju! KĆER MARIJE BAŠIĆ: Majka je alkoholičarka, a vi koji nas napadate brinite o svom prljavom rublju!
Nakon što smo na portalu Kalelarga objavili potresnu priču o 65 godišnjoj Zadranki koja preživljava skupljajući boce po kontejnerima, Mariji Bašić, kontaktirala nas je... KĆER MARIJE BAŠIĆ: Majka je alkoholičarka, a vi koji nas napadate brinite o svom prljavom rublju!

Nakon što smo na portalu Kalelarga objavili potresnu priču o 65 godišnjoj Zadranki koja preživljava skupljajući boce po kontejnerima, Mariji Bašić, kontaktirala nas je njena kćer Ivana, te negodovala zbog objavljivanja članka.

Podsjetimo, gospođa Marija nam je kazala kako živi u teškim socijalnim uvjetima, boluje od dijabetesa i bolesti kralježnice, preživljava skupljajući boce, te da ima dvije kćeri koje o njoj ne brinu.

“Srame me se. Nateže mi je kad ih sretnem negdje, pa se prave da me nisu vidjele.” – ispričalanam  je prije nekoliko dana Marija Bašić.

CYMERA_20150815_015447

Njenu kćer Ivanu pogodili su, kaže, ružni komentari koje su Zadrani ispisivali na račun nje i sestre na Facebook stranici portala Kalelarga.

“Nije u redu to sve. Nije nama lako. Majka je alkoholičarka, ne sluša što joj kažemo, i ne želi živjeti uredno. Pa nismo takve da ćemo mi bacati hranu, a da je ona gladna, nego ona jednostavno ne želi biti s nama i živjeti uredno. Više joj paše lutati uokolo.” – kazala je Ivana dodajući:

“Onima koji su pljuvali po meni i sestri na Facebooku poručujem – sramite se! Imate vi i svog prljavog rublja, pa vodite računa o njemu, a ne o nama.”

 • Hij

  18. kolovoza 2015. #1 Author

  Valentina prasico, jeli Reno stoji iza ovog portala ili si samostalno glupa?

  Odgovori

  • hij

   20. kolovoza 2015. #2 Author

   sory Valentina, napio se pa se sad otrijeznio i vidio da sam tí napisao komentar.Sori

 • Sijo

  18. kolovoza 2015. #3 Author

  Roditelje treba poštivati bez obzira kakvi su. Dali su nam život i podigli nas.

  Odgovori

  • Cedomir Lukin

   18. kolovoza 2015. #4 Author

   Nije roditelj svatko tko te ” napravio” a takvima sto se drze prozvskanih floskula tipa : pa ipak su ti roditelji, dao bih im ja takve bajne roditelje, cisto da vide kako je to kad od nekoga pokusavas napraviti nesto ali nece pa nece…. ponavljam, ima roditelja i ” roditelja”..!

  • Zaratin

   4. ožujka 2017. #5 Author

   A ti nisi ni roditelj ni ništa, život ti je isprazan, a tako i izgledas nadrogiran svaki dan

 • Mala

  18. kolovoza 2015. #6 Author

  Vidin da je ženska dobro obučena o s frizurom a mater joj boce skuplja… sramota….

  Odgovori

 • Cedomir Lukin

  18. kolovoza 2015. #7 Author

  Nazalost, ne ulazim u istinitost navedenog ali znam da uvijek svaka prica ima i drugu stranu. Jedan objektivan i pravi novinar bi ispitao obje prije lupetanja napamet. Potpuno razumijem obje kceri. Ako je istina sto govore, vjerujte nije im lako… znam da ima svakakve djece ali i SVAKAKVIH RODITELJA takodjer !!

  Odgovori

 • Rade

  19. kolovoza 2015. #8 Author

  Teškoj s alkoholičarima zivti. Najgore je kad se ne peru. Neuredni su, ne slušaju, samo bi po svome, a onda se žale nešto tu. Ko će te danas trpti.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.