KICKBOXING TURNIR Zadranka Lucija Karajica pobijedila u Slunju KICKBOXING TURNIR Zadranka Lucija Karajica pobijedila u Slunju
Zadranka Lucija Karajica, 21­godišnja članica Kickboxing kluba Sv. Zoilo Zadar osvojila je Slunj Open 2016., koji se održao 11. lipnja ove godine u Slunju.... KICKBOXING TURNIR Zadranka Lucija Karajica pobijedila u Slunju

Zadranka Lucija Karajica, 21­godišnja članica Kickboxing kluba Sv. Zoilo Zadar osvojila je Slunj Open 2016., koji se održao 11. lipnja ove godine u Slunju. U finalnom meču (kategorija do 60 kilograma), Karajica je slavila protiv svoje vršnjakinje Anamarije Čvrk iz Kutine s glatkih 3:0 i tako sv. Zoilu Zadar osigurala zlatnu medalju.

Za napomenuti je i podatak kako je na Slunj Openu 2016. nastupilo stotinjak natjecatelja i natjecateljicama u raznim kategorijama. Treneri Lovre Čačić i Tomislav Torić nisu krili oduševljenje nakon turnira.

Predsjednik Kickboxing kluba Sv. Zoilo Zadar, Tomislav Torić, ističe:

“Mogu reći da smo kolega Lovre Čačić i ja zadovoljni s finalnom borbom i rezultatom koju je ostvarila naša Lucija Karajica. Ovo govorim iz razloga jer je Lucija imala podužu stanku od borbi. Nadam se da će tako nastaviti i dalje. Ovom prilikom se zahvaljujem svima koji pomažu u radu kluba.”